Vem är Zaras nya kärlek, hänt.se spekulerar

Zara Larsson har gått ut med att hon har en pojkvän. Men frågan är som alla undrar, vem är han? många har olika spekulationer men nu tror vi att vi fått grepp om vem den mystiske killen kan vara. Men sedan bör vi inte nosa för mycket då stjärnan bekänt att hon vill hålla relationen privat denna gång. Hon kände väl eventuellt att det var lite skönare så med tanke på att hennes tidigare relationer varit offentliga. Och jag kan helt och hållet tänka i samma banor. När man är så känd som Larsson är då vill man inte att alla ska hålla koll på ens privata relation. För vad jag upplever kan media försöka hitta ”fel” i offentliga förhållanden för att det ger tittare.

Men iallafall så bekände hon i en intervju med Daily Mail att hon har en ny pojkvän. De är ett väldigt lyckligt par och har känt varandra i flera år innan de beslutade för att bli ihop. Deras relation beskriver Larsson som väldigt chill och privat vilket låter alldeles underbart.

I våras började det ryktas att Zaras nya pojkvän skulle vara Lamin Holmén som är professionell dansare för melodifestivalen och Idol. Han har blivit sedd flera gånger på Zaras sociala medier, men det är först nu vi verkligen förstår att de är ihop. Eller inte helt men det kanske vi inte behöver veta sedan heller. Stjärnan vill hålla förhållandet privat och då får det vara så.

Hennes tidigare förhållanden

Zaras kärleksliv har varit en spänning i vardagen för hennes fans. I början av sin sångkarriär ingick hon i ett förhållande med Ludwig Kronstrand. Han är mest känd för att vara med i gruppen Hov1. Paret hade en destruktiv relation dessvärre under sina fyra år tillsammans där det även påstås att Hov1 medlemmen skulle varit otrogen. Gud otrohet är bland det värsta jag vet. Men senare vet ju inte vi exakt vad som hänt mellan dem så vi kan inte direkt dömma helt. Därför kan jag verkligen tänka mig att det är irriterande att ha en offentlig relation. För fans kanske ser en bit eller en viss grej man gjort men inte hela storyn om ni fattar. Sen är otrohet aldrig okej men förstår varför Zara kan ha tröttnat på att berätta om sina relationer.

Killen som Zara blev ihop med efter Ludwig var modellen Brian Whittaker. Paret hade fått upp kontakt via Twitter och efter det förvandlades det hela tiden en kärlekssaga, men ibland så tar sagor dessvärre slut. Zara och Brian var tillsammans i drygt två år och gjorde slut 2019.

Lär mer om Zaras kärleksliv på Hänt

Jag tycker Zara gör rätt som har en privat relation. Bara för att hennes yrke är offentligt innebär inte det att hela hennes liv måste vara det. Nu vet vi inte exakt vem Zara nya kille är. Men det är kul att spekulera en aning 🙂