LOVISA SVENSSON

SKRIBENTEN BAKOM ZARALARSSON.NU

Mitt namn är Lovisa Svensson. Jag är tjejen som alltid haft ett brinnande intresse för att via skrift kunna formulera mina tankar. Och tro mig tankar råkar vara något jag har gott om.

Om jag fick beskriva mig själv så får det nog vara att jag är en väldigt social tjej. En riktig människoälskare. Därav finner jag sociala medier som något alldeles fantastiskt. Människor förs nämligen samman. Det underbara är att väldigt många olika individer får sina röster hörda. Vilket är perfekt, jag tror det är väldigt nyttigt att få  uttrycka sina egna personliga perspektiv på saker. Det är den ultimata friheten.

I dagens läge förutom att skriva texter för olika sidor ute på nätet så arbetar jag med min egna Youtube kanal Defera. Att vara youtuber är ett perfekt sätt för mig att få utlopp av min kreativitet, men samtidigt ett sätt att känna sig fri på.

PS: Sluta aldrig vara unik, alla är vi olika. Nu med alla sociala medier kan det vara svårt att vilja sticka ut. Men jag lovar dig, livet blir så mycket roligare när alla vågar vara sig själva. Kram Lovisa Svensson

Lovisa Svensson - Skribent

HEJ