Zaras dejt med Mauri Hermundsson

Med sin framgångsrika Youtube-kanal ”Uppdrag mat” har Mauri Hermundsson rest runt i nästan hela Sverige, men också ätit med några av landets största profiler. Mauri testar olika matlagnings teorier på sin kanal och visar upp olika maträtter lagade utifrån varierade perspektiv. Man behöver inte ens vara matfantast för att älska Hermundssons videor, hans härliga personlighet gör så man fastnar.

Ett av hans videoklipp har blivit lite extra omtalad dock, nämligen den där vår Zara Larsson gästar. Klippet har nämligen legat uppe sedan December 2019 och har samlat på sig över 1,7 miljoner visningar, wow! Under en lyxig dejt med superstjärnan gjorde artisten ett konstaterande, en upptäckt bakom kulisserna av Mauries videos. Något ingen annan påpekat tidigare, vilket säger mycket om Zaras underbara personlighet. Hon tog nämligen upp att kameramannen Filip också borde få äta och hänvisade till att de skulle ta en paus. Stjärnan var den första enligt Mauri som någonsin reagerat på detta. Kameramannen brukar tydligen leva på powerbars under andra video tillfällen. 

Mauri bjöd Larsson på en lyx dejt på bankhotell i Stockholm med värde av 10 000 kr. De åt trerätters och hans barndoms dröm gick i uppfyllelse. Han är nämligen ett stort fan till stjärnan, vågar man säga lite förälskad till och med? Mauri blev ändå väldigt nervös under videon vilket syntes då han blev helt rödflammig i hela ansiktet.

Hermundsson gillade att umgås med Zara. Han anser att framgångsrika individer blir lite galna, men inte hon. Dessvärre kunde youtubevideon blivit av tidigare om det inte hade varit för Zaras upptagna turné schema. Men efter en månad fann hon tid. Larsson hade tydligen kommenterat att hon gillade programmet, Mauri svarade att det hade varit kul om hon var med. Sedan så har han även nämnt att en sån här chans får man bara en gång i livet.

Varför var dejten så dyr?

“Om du tittar på Zara Larsson och tittar på mig finns det en viss obalans så jag behövde jämna ut det” Detta var youtubers svar på varför dejten var så otroligt dyr.

På Mauris Instagram har han förevigat ögonblicket men att publicera en bild av båda. Varav Zara använt samma bild i en Instagram händelse där hon skrivet: ”Min bästa dag i livet”.

Mer om Mauri

Mauri ”Hermundsson, 24 år, har med hjälp av ”Uppdrag: Mat” på Youtube blivit en väldigt älskad tv-profil, och har röstats fram till en av Sveriges hetaste singlar av Nöjesguiden. Förutom att hålla på med youtube jobbar han för aftonbladet som journalist. Nu med start den 25 Oktober leder profilen nya TV4-programmet ”Lego Masters”, där en grupp tävlande ska göra upp om vem som är flitigast på att bygga med lego.

Showen har gjort dunder succé i USA, Australien och Storbritannien. Med åtkomst till över 2,5 miljoner legobitar får deltagarna byggförutsättningar de endast innan kunnat drömma om. Under avsnittens olika utmaningar kommer de konstruera allt från enorma mekaniska minigolfhinder. Till att in i minsta detalj återskapa olika Astrid Lindgren-miljöer, allt med enbart legobitar och under tidspress. Det var dock inte med det starkaste självförtroende som Hermundsson accepterade erbjudandet, berättar han i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Han gav följande svar ”Jag kommer inte klara av det här”. Men de sa att vi kör ändå. Det var svårt. Jag lär mig väl på vägen, men ni kommer märka att jag egentligen inte behärskar det” Detta var ett problem för honom redan när inspelningen för ”Uppdrag: Mat” började dra i gång. Han hade svårigheter med att axla programledarrollen. Mauri föredrar livet bakom kameran vanligtvis.

Han anser sig vara stel när han ser in i kameran och att prata med den känns absurt. Youtubern låser sig och tycker det hela känns obekvämt och svårt. Tidigare har han velat sluta spela in då han inte ansett sig som tillräkligt komptent framför kameran, men han har köttat på ändå. Hejja dig Mauri.