Zara Larsson släpper en remix av sin hitsingel “WOW”

Larssons original låt ”WOW” exploderade med lyssningar efter en scen  mellan de två huvudpersonerna i Netflix Original-hitfilmen Work It. Hitten hamnade på listorna för både Top 40 och Dance Radio och samlade över 60 miljoner strömningar.

Efter att dängan blivit en succé via filmen tog Zara tillsammans med sin vän Sabrina Carpenter beslutet att återuppta ”WOW”. Efter att ha varit skådespelare i filmen ger Sabrina ännu en dimension till denna sång. Den blir extra kopplad till filmen, fast samtidigt får sitt eget liv. Hon och Zara röster tillsammans gör “WOW” remixen förförisk och explosionsartad.  Det finns glitchiga takter fyllda med svängiga piano noter. brännande fram och tillbaka när spåret sträcker sig från pianoladdade verser. Låten är producerad och omgjord av ingen mindre än berömda marshmello som även gjort hits såsom “Friends” och “Wolves”.

Mer om filmen Work it

Quinn Ackerman är en knäpp och intelligent gymnasieelever som bor i North Carolina med sin ensamstående mamma. Hon har en bästa vän, blivande dansare Jasmine Hale, som har känt henne sedan dagis och alltid håller fast vid henne. Quinns dröm är att gå på Duke University, eftersom hennes avlidne far studerat där, och hennes mamma vill det lika mycket som hon gör. Hon studerar hårt, får högsta betyg i alla ämnen och deltar i många aktiviteter utanför skolan. Hon har som resultat inte ett så socialt liv dessvärre.

Efter en intervju med den progressiva antagningsrådgivaren Veronica Ramirez informeras Quinn om att hennes ansökan är för lik de andra sökande. Därmed är hennes chanser att sticka ut inför antagningsteamet inte är tillräckligt bra. Quinn ljuger sedan och berättar för henne att hon är medlem i hennes gymnasies elitdanslag, ”The Thunderbirds”. Danslaget är mycket välkänt runt om i staten som de regerande mästarna i danstävlingen ”Work It”. Quinn tar emot Jasmines hjälp för att förbereda henne för en audition som hålls av teamet inom två veckor. Hon redan är medlem i laget så hon blev den perfekta dansläraren. Quinns dansförmåga förbättras vid tidpunkten för auditionen, men lagets hänsynslösa ledare, Julliard Pembroke, avvisar henne fortfarande. Efter att Jasmine står upp mot honom och försvarar Quinn. Därefter föreslår hon att de två startar sitt eget danslag för att tävla på ”Work It”.