Zara Larssons nya singel ”Love me land”

Den svenska sångerskan firade i somras lanseringen av sin senaste singel vid namn ”Love Me Land”. Därefter relativt snart släpper stjärnan faktiskt ett helt nytt album och denna nya singel är smakprovet vi alla väntat på. Nu är det ända problemet att vi törstar efter mer, och det snabbt.

Reaktionerna på dängan har varit riktigt positiva. Vilket är extremt förståeligt då singeln upplevs som hur svängig som helst. Som artist vill man vara stolt över det man producerar. Vilket Zara själv beskrivit. Hon är jätte stolt över sin nya låt, så stolt så att även om andra hade ratat den helt, hade hon fortfarande släppt och älskat den.

En dansande Larsson

I musikvideon till ”Love Me Land” visar stjärnan upp sina bästa dansrörelser. Vilket hänvisar till att Larsson är mer än bara en sångare.

”Jag har alltid sett upp till människor som sätter upp en show, som Beyoncé”, säger hon.  ”Min första konsert var Céline Dion, och hon bryter inte riktigt in i danspauser – herregud, det skulle vara ikoniskt – hon använder sin fenomenala röst. Men om du har denna fenomenala röst och du gillar att dansa och du lägger  på en show är det bara ett komplett paket” – Zara Larsson i intervju med ”People Magazine”

Larsson, 22, avslöjade att låtens handling är baserad på hennes break up med den före detta pojkvännen Brian Whittaker. Förra året valde paret av olika anledningar att gå skilda vägar. Men detta har gett Zaras musik ny kraft. Speciellt då låten handlar om att bli kär på nytt igen, vilket inte hade hänt utan deras break up. ”Jag hämtar definitivt inspiration från mitt liv, så vad jag än går igenom vill jag skriva om det just nu”, säger hon.  ”Och om låten blir bra, behåller jag den”.