Flirten Mellan Zara Larsson och Benjamin Ingrosso

Vad hade ni sagt ifall om jag sa till att det pågått en flirt mellan två av Sveriges med omtyckta kändisar? I en video på Zaras Instagram säger hon att Benjamin Ingrosso hade varit rena rama drömmen som pojkvän.

Hon svävar bort i sin egen fantasi på videon och rabblar upp ett scenario med Benji som hon hade velat vara i. ”Jag gjorde pasta till frukost älskling” och jag säger ”Ursäkta var är mozzarellaen?” och han säger ”Ja men det är här” säger hon i videon.

Efter så ställde Zara denna frågan till Benjamin på sociala medier ”Ska vi bli tillsammans?” han svarade på inlägget och skrev ”Okej, vi kör”.

Mer om heta Benjamin Ingrosso

I februari 2014 meddelade Benjamin Ingrosso att han i stället för en bana som musikalartist vill satsa på en karriär som låtskrivare.

Han visade sig snabbt faktiskt ha en stor begåvning som låtskrivare vilket ledde till att han är en av Sveriges mest lyckade artister på marknaden 2020. Med sin oändliga talang att uttrycka sina egna känslor och livserfarenheter genom sin musik. Något som är en av Benjamins specialare är att skriva om sitt brustna hjärta. Men jag förstår honom, alltså när man inte mår bra kan det vara en bra inspiration. Det kan vara extremt produktivt att använda sin smärta till något så vackert som hans iögonfallande musik. Bra benji. Han sägs även vara i klass med väldigt stora världsartister när folk analyserar hur han skrivit sina låtar. Benjamins musikalitet har haft en tendens att sprida sig likt en löpeld över Sverige och dess grannländer. Vilket är förståligt då hans musik är helt fantastisk.

Benjamin Ingrosso, den 22-åriga artisten och låtskrivaren, har haft ett brinnande intresse för musik borde man säga i hela killens liv? Allt eftersom hans mamma och pappa varit involverade i branschen. Men Benjamin började snart visa stånd punkten att han klarar av att göra sitt egna namn för sig. Snart skulle hans egna artisteri bli mycket mer värt på marknaden än hans mamma och pappas. Nu är det Benjamins tid att skina. Allt började redan från en ung ålder då han började skriva låtar.

Hans första release musikmässigt var faktiskt förvånande för drygt 2 år sedan. Innan har han skrivit låtar till andra och varit väldigt involverad i musikallivet. Efter att ha representerat Sverige i Eurovision, med singeln ”Dance You Off” som handlade om hans ex flickvän Linnea. Började världen nu förstå vilken framgånssaga Benjamin var och ville nu i efterhand se mer. Därav släpptes hans debut album ”Identification” i september 2018. Och ni kan ingen få nog utav stjärnan.

Albumet tog sig relativt snabbt upp till toppen på albumlistorna i Sverige vilket individer hurrade för. Hans album har fått höga beröm av flera musikjournalister med ord som att han verkligen är en sann popstjärna.

Under hösten 2018 drog han ut på en riktig dunder turné och vid hans sida var självaste den förredetta THE FOOO medlemmen Felix Sandman. Som faktiskt tävlat mot benjamin det året han vann melodifestivalen. Felix kom på en andra plats. Deras fans blev tokiga över att de hade slagit sina kreativa huvuden ihop och valt att collaba, De reste överallt från hela Sverige för att se deras turné. Det var ett måste! Speciellt eftersom de ”Tror du att han bryr sig” vilket blev Sveriges sommarplåga det året.

Fortsättning

Efter turnén har Benjamin haft fullt upp. Bland annat gjorde han en cover på ”All Night Long” som han framförde på en Mello final året efter att han själv vunnit. Covern blev en riktig hit som många älskat. Till och med så mycket så den sålde guld efter släppet.

Benjamin har tagit hem två Rockbjörnar vilket är rätt imponerande.

Men vill ni veta något som är mer coolt? Alltså det faktum att hans singel “The Dirt” bland annat är skriven av självaste Zara Larsson. Detta innebär att artisterna spenderat en del tid ihop. Intressant fakta. Snälla hur kul att det inte varit ifall om de skrev en låt som de båda sjöng ihop? Benjamins karriär går ju hur bra som helst och Zaras tänk vad uppskattad en duett hade blivit från deras fans sida?