Zara Larsson på Norden-Turné 2021

Sveriges mest uppmärksammade och yngsta popdrottning Zara Larsson ger sig nu ut för att inta rampljuset Norden över. Den unga kvinnan slog igenom redan som tioåring år 2008 när hon sopade banan av motståndarna i TV-programmet talang. Hon briljerade och kammade hem hela segern. Detta visade sig bara vara början på den resa hon skulle komma att göra. Idag är hon en av Sveriges största artister och även utomlands har hon byggt sig ett namn som är svårt att glömma. Larsson har turnerat i bland annat USA och agerade vid ett tillfälle gästartist på Ed Sheerans Divide Tour och det verkar som att hon bara fortsätter att växa, inom Sverige och internationellt.

Larssons år inledde starkt då hon släppte sitt tredje album Poster Girl. Albumet kom att göra succé såväl nationellt som internationellt, vilket ledde till ett av vårens minst sagt hetaste samtalsämne. Nu ser hon fram emot vinters arenaturné som kommer att bli hennes allra första. Turnén kommer att anta fem stopp och vara utspritt över Nordens länder. Detta är en turné både Larsson själv och fans världen sett fram emot sedan nyheten släpptes så sent som i våras.  En dröm blir sann berättar stjärnan själv vid ett tillfälle och forsätter med att övertyga allmänheten om att det kommer att bli den största show hon och hennes band någonsin gjort. Utöver längtan efter att uppfylla en stor dröm så längtar Larsson efter att äntligen få anta live-scenen igen och det tillsammans med sina älskade fans.

Fun fact! Konserterna som skall äga rum på svensk mark kommer, förutom stjärnan Zara Larsson som huvudperson, att gästas av två stora artister som också satt avstamp i rampljuset senaste åren. Inga mindre än Einar och Jelassi kommer att agera support under konserterna. Jelassi kommer även att stå för själva öppningsakterna i en utav konserterna och även det väntas bli en fullkomlig show.

Redan nu finns biljetter tillgängliga för kommande succéturné och konserterna kommer att ligga utspritt under november och december i år. Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn är de städer som kommer att ta emot popdrottningen, och det med ren och skär stolthet. Missa inte detta!!

Datum att lägga på minnet:


2021-11-19: Göteborg, Scandinavium
2021-11-20: Oslo, Spektrum
2021-11-21: Stockholm, Avicii Arena
2021-11-24: Helsingfors, Hartwall Arena
2021-12-03: Köpenhamn, Royal Arena


Se till att boka din biljett redan nu. Här finner du biljettinformation gällande priser och datum för respektive ort.