Zara Larssons släpper nytt album – ”Poster girl”

Den svenska popstjärnan Zara Larsson släpper imorgon ett nytt album. Albumet skulle ha utgivits förra året, men har blivit försenat. Albumet handlar om kärlek, relationer och vad det innebär att göra uppbrott med någon.

Zara Larsson är en av Sveriges största popartister. Zara Larsson är inte bara stor i Sverige, utan hennes musik spelas världen över. Det är många som har väntat med spänning inför att Zara Larsson ska släppa ett nytt album. Imorgon, den 5 mars 2021, släpper artisten sitt album ”Poster Girl”. I en intervju med Sveriges Radio berättar Zara Larsson att albumet kommer handla om kärlek och relationer och i synnerhet vad det innebär att bryta en relation.

Zara Larsson släpper album om kärlek

Zara Larssons nya album, Poster Girl, handlar om ämnen som unga idag starkt kan relatera till. Kärlek och vad det innebär att göra slut med någon. Det är ämnen med stark igenkänningsfaktor, vilket talar för att många kommer att lyssna på hennes album. Larsson har uppgett att alla låtar i albumet på ett eller annat sätt om kärlek. Detta kan möjligtvis bero på att Zara Larsson nyligen har bekräftat att hon är tillsammans med Lamin Holmén, som är en professionell dansare som har medverkat i många TV-produktioner. Men albumet handlar om kärlek i bred bemärkelse, vilket gör att många som lyssnar på den kommer kunna känna en hög igenkänningsfaktor.

Zara Larsson släpper ”Poster Girl” på Spotify

För ett antal år sedan så fick man köpa ett album i en skivbutik. Men den som väntar på Larssons album ”Poster Girl” behöver inte vänta allt för länge. Albumet släpps på Spotify fredagen 5:e mars 2021. Det finns alltså goda möjligheter att lyssna på albumet direkt när det kommer ut.

Låtarna i Zara Larssons album ”Poster Girl”

Zara Larssons kommande album ”Poster Girl” innehåller 12 stycken låtar. Albumet innehåller även en del bonusmaterial för den intresserade lyssnaren. Här är låtarna som kommer släppas, utan inbördes ordning:

 1. Love Me Land
 2. Talk about love
 3. Need Someone
 4. Right Here
 5. Wow
 6. I need love
 7. Look what you’ve done
 8. Stick with you
 9. Ruin my life
 10. FFF
 11. What Happens Here
 12. Poster Gril